Welkom bij Kettenis

Bouw & Advies.

Uw aannemer voor verbouwingen, advies en schade herstel

Advies

Bij Kettenis Bouw & Advies kunt u advies vragen over alles wat maar met de bouw te maken heeft, van bouw of sloopvergunningen tot woningaankoop.

Gaat u zelf bouwen of verbouwen

Wij helpen u graag aan de juiste informatie met betrekking tot bouwmethode en keuze van de materialen. Dit zal u zeker helpen bij het succesvol voltooien van uw verbouwing.

Gaat u een woning kopen of verkopen

Heeft u een nieuwe woning op het oog om te kopen of huren, Kettenis Bouw & Advies kan u adviseren welke kosten voor u in het verschiet liggen om de woning naar uw eigen smaak te brengen. Tevens kunnen wij voor u beoordelen of er achterstallig of toekomstig onderhoud aan de woning zit.

Gaat u uw woning verkopen? dan kunnen wij u adviseren wat u moet of kan doen om de woning sneller te verkopen.

Bemiddeling

Heeft u een aannemer of klusbedrijf in de woning aan het werk en wilt u een neutraal persoon laten controleren of de werkzaamheden goed worden of zijn uitgevoerd dan kunt u Kettenis Bouw & Advies hiervoor inschakelen, wij zullen als neutraal persoon beoordelen of de werkzaamheden correct zijn uitgevoerd en eventueel met de ingehuurde partij overleg plegen zodat u beide het project naar wens kunt voltooien

Beoordelen bouwofferte’s

Heeft u een prijsopgave ontvangen voor werkzaamheden in of om uw huis, Kettenis Bouw & Advies kan u adviseren of de prijs markt conform is, of dat er een lagere prijs voor kan worden berekend.